poniedziałek, 2 kwietnia 2018

Natalii pomysł na: potrawę z czerwonym ryżem ;)

Witam :) Jak się miewacie, właściwie już po świętach? Mam nadzieję, że dobrze. Wielkanoc to czas kiedy ciężko odmówić sobie ulubionych przysmaków, nie wspominając już o świątecznych babkach, sernikach, czy mazurkach. Każde danie wielkanocne z pewnością jest przepyszne, ale często zawiera również sporo kalorii i nie zawsze należy do lekkich. A co jeśli na przykład dzisiaj, w Wielkanocny Poniedziałek stwierdziliście, że macie już dość ciężkich i baaardzo tłustych potraw i macie ochotę na coś lżejszego, troszkę zdrowszego, a zarazem sycącego na długo i jednocześnie innego niż zwykle, ale pomysłów jakoś brak? Nie martwcie się. Znaleźliście się we właściwym miejscu, bowiem dzisiaj chcę przedstawić swój własny pomysł na potrawę z czerwonym ryżem. Myślę, że może chociaż niektórzy z was pamiętają post o czerwonym ryżu ;) Kto jednak nie pamięta, lub jeszcze nie miał okazji przeczytać, odsyłam do nadrobienia zaległości: https://the-red-is-all-my-world.blogspot.com/2018/03/czerwony-ryz-drozdzowy-podano-do-stou.html